Vekil İncesu, “Çıldır’da hak yerini bulacak”

Vekil İncesu: “Çıldır’da hak yerini bulacak” ARDAHAN-BHA Türkiye genelinde olduğu gibi Ardahan’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim zaferi ile sonuçlanan maratonda, itirazlar için yüksek yargıya yapılan başvurularda gözler YSK’nın vereceği kararlara çevrilmiş durumda. Ardahan’ın Çıldır ilçesindeki seçimlerde sandıktan 2 oy farkla birinci çıkmalarına rağmen haklarının gasp edildiğini iddia eden CHP heyeti Çıldır seçimlerini YSK’ya taşıdı. CHP...

Vekil İncesu, “Çıldır’da hak yerini bulacak”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil İncesu: “Çıldır’da hak yerini bulacak”

ARDAHAN-BHA

Türkiye genelinde olduğu gibi Ardahan’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim zaferi ile sonuçlanan maratonda, itirazlar için yüksek yargıya yapılan başvurularda gözler YSK’nın vereceği kararlara çevrilmiş durumda.

Ardahan’ın Çıldır ilçesindeki seçimlerde sandıktan 2 oy farkla birinci çıkmalarına rağmen haklarının gasp edildiğini iddia eden CHP heyeti Çıldır seçimlerini YSK’ya taşıdı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Türkiye’nin bazı illerinde ve ilçelerinde seçim kurullarınca aleyhlerine verilen kararları görüşmek için dün YSK Başkanı Ahmet Yener’i ziyaret etti. Yaklaşık 10 dakika süren görüşmenin ardından YSK önünde basın açıklaması yapıldı.

CHP lideri Özel ses tellerinden ameliyat olduğu için ilk sözü CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici aldı. Çiftçi YSK’ya 80 sayfalık dilekçe sunduklarını söyledi. Hatay’da 3 bin 389 ölü seçmen adına oy kullanıldığını, 20 sandıkta sandık kurulu başkanlarının polis ve zabıta memurları olduğunu anlatan Çiftçi “Hatay’da olağanüstü şekilde seçim iptali talep ediyoruz” dedi.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, YSK ziyareti sonrası sosyal medya hesabından kamuoyuna yaptığı açıklamada ise şunları söyledi “Çıldır seçiminin sonuna kadar takipçisi olacağız! Genel Başkanımız Özgür Özel, Parti Yöneticilerimiz ve örgütümüzle birlikte YSK’da süreci takip ediyoruz. Hak yerini bulacak” ifadelerini kullandı.

Vekil İncesu, “Çıldır’da hak yerini bulacak”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.